En duktig frisör är a och o

Jag hoppas att alla mina kära läsare mår riktigt gott idag och jag hoppas att kunna pigga upp som möjligtvis behöver bli uppiggade genom att skriva ett inlägg om en sak som jag vet att alla behöver hjälp med (utom flintskalliga män). Jag hade i dagens inlägg tänkt mig att jag skulle berätta om en frisör i Visby och eftersom majoriteten av läsekretsen i den här bloggen bor här på Gotland och de flesta behöver klippa sig någon gång ibland, så ville jag tala om att jag känner mig väldigt nöjd med min frisör i Visby, jag går och klipper mig hos Salong Engla

Den här våren har varit tuff och med alldeles för mycket stress som nattsköterska på sjukhuset. Därför var jag värd att få göra något fint för mig själv så jag tänkte att jag tar och bleker slingor också för en gångs skull och det blev verkligen riktigt bra. En duktig frisör förstärker det som är vackert i en människas ansiktsdrag och trollar bort sådant som kanske inte är lika snyggt och det är förstås en konst att kunna göra det, men det kan denna frisör i Visby som jobbar på Salong Engla. Hon som driver den här frisersalongen är duktig och fokuserar på kvalitet på de produkter som används och noggrannhet vid klippning och övriga behandlingar. Orsaken till att jag väljer att gå till just denna frisör i Visby tror jag nog att jag förklarade rätt så tydligt här ovanför. Jag tror verkligen ingenting annat utan att ni som väljer att gå till denna frisör i Visby kommer att bli riktigt nöjda mer er nya look och att ni kommer att tacka mig för det här tipset.