Min snygga bikinilinje

Hej på er allihopa och det är så kul att ni är så många som dag efter dag kommer till mig för att läsa om allt jag skriver om här. Jag har förstått att ni tycker om den här bloggen eftersom ni har ungefär samma intressen som jag, det vill säga kläder och mode och utseende. I mitt senaste inlägg tipsade jag er om en otroligt bra frisör, och idag ville jag berätta för er att jag vänt mig till en salong som heter Moonlight Beauty och hos dem gjort en vaxning i Falun

Det var en sockervaxning och jag gjorde den här bikinilinjen som gör att jag nu trivs bättre med mig själv, särskilt som jag går och simmar i badhuset minst en gång i veckan. Det här är en salong med en hel massa olika behandlingar inom skönhet och jag tror därför att ni är många som skulle vilja gå dit. Det är både en salong för alla som vill göra en vaxning i Falun men det går att få hjälp både inom lashlift, microneedling, fettreducering och fillers med mera, och hon som genomför behandlingarna är certifierad injektionsbehandlare och även utbildad inom allt det andra som det går att få hjälp med. Nu ska jag avslöja ett bra erbjudande som jag bestämt att nappa på. Jag fick veta när jag gjorde min vaxning i Falun att jag får en gratis fillersbehandling om jag ordnar ett eget fillersparty hemma hos mig. Jag ska bjuda in ett litet sällskap hem till mig, och då det är ett slutet sällskap så får jag göra det trots corona, och så ska hon som äger Moonlight Beauty demonstrera och berätta om hur en behandling inom fillers går till och som tack för hjälpen får jag en behandling utan kostnad.